Palvelut

Amsign tarjoaa  tulkkauspalvelua pääosin viittomakielisille kuuroille, huonokuuloisille, kuuroutuneille, kuuleville tai muille osapuolille. Tulkkausta tarjotaan suomalaisella viittomakielellä ja viitotulla puheella.

Tarjoan viittomakielen tulkkausta ja viitotun puheen tulkkausta Kelan vammaisten tulkkauspalveluiden alaisena palveluntuottajana. Tulkkitilaukset välitetään Kelan vammaisten tulkkauspalvelun välityskeskuksen, eli VATU:n kautta.  Jos sinulla on tulkkipäätös, voit tehdä tilauksen välityskeskuksesta.

Ota yhteyttä Kelan välityskeskukseen tästä >>

Erilaisia tulkkaustilanteita voivat olla esimerkiksi työelämään, opiskeluun, juhliin, virastoasiointiin, harrastuksiin tai ulkomaanmatkaan liittyvä tulkkaus. Puhun sujuvasti englantia ja olen matkustellut paljon ulkomailla. Erityisosaamista minulla on urheilun, kuten joukkue- ja palloilulajien parissa, opiskelutulkkauksessa ja perehdytys, sekä koulutuspainotteisessa tulkkauksessa.  Tuttua minulle on myös uinti ja sukeltaminen, ratsastus, vapaiden uskontosuuntien hengellinen tulkkaus, lapsille tulkkaaminen sekä ruoka- ja kaupallinen ala.

Tarjoan myös Kelasta riippumattomia tulkkaus- ja käännöspalveluja esimerkiksi viranomaisille:

  • Yksityiset viittomakielen tulkkausta vaativat tilanteet
  • Kuurosokeille tulkkaus ja opastusmenetelmät (taktiili)
  • Erilaiset puhetulkkaukset, eli spiikkaukset kuuleville
  • Muut viittomakielentulkkaukseen liittyvät asiantuntijapalvelut

Viranomaisena voit ottaa minuun suoraan yhteyttä pyytääksesi tulkkaustarjouksen, lähettää kysymyksiä, terveisiä tai olla yhteydessä muissa asioissa. Yhteydenottolomake ja muut tiedot löytyvät YHTEYSTIEDOT-sivulla.